keskiviikko 11. toukokuuta 2011

11.5.2011 tilannepäivitys

Niinpä on aika rientänyt viime kirjoituksesta. Miksu voinut hyvin ja käynyt koulussakin melko ahkeraan. Toistaiseksi koulupäivät ovat olleet vielä lyhyitä, kun lähes joka päivälle on ollut lääkärikäyntejä, fysioterapiaa tai kävelytreeniä ja hienosäätöä proteesipajalla. Vatsakipuja on enää vähän ja koko yleiskunto paranee huikeaa vauhtia.
Kaveriterapia toimii loistavasti, kuten myös se, että pääsee tekemään kivoja asioita ja nauttimaan ihanasta vuodenajasta.
Suunnitelmissa on jo Linnanmäkipäivä, jota odotellaankin hyvin innokkaasti. Vaikka kävely sauvojen avulla sujuukin jo varsin mallikkaasti, on jaksaminen vielä hiukan rajallista, joten emme vielä kokonaan ole luopuneet pyörätuolista.
Eli siis toipuminen on hyvällä mallilla ja pääasiassa Mikaelan mielikin on päivä päivältä parempi. Tämä pitää meidät kaikki iloisena ja nautimme siitä, että saamme olla koko perhe jälleen yhdessä ja osallistua Miksun kuntoutukseen.

5 kommenttia:

 1. Hihhhuuu:))Nyt olin vihdoi eka kommentoija&enne Annarii:---DPystyn jo kuvittelee miten miksu menee vuoristoradassa&vaan hurraahuudot kuuluu :Dnähdään taas koulussa=)
  T:Jenny

  VastaaPoista
 2. Kivaa! Ihanaa ku oot taas koulussa! Ja esiinnyit siel Talent showssaki! Se tuli yllärinä mulle!
  Mis laitteis aiot käydä? Ent mikä on sun lemppari/lempparit? Mun on kehrä ja salama! <33

  ♥:lla, Iris

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! :))♥
  Se on aivan mahtavaa kun sä olet nyt todella usein koulussa.
  L♥ve you,Linn :))

  VastaaPoista
 4. Hei Miksu,
  oli todella ihana tavata Sinut ja perheesi. Monella ihmisellä olisi Sinulta opittavaa positiivisuudestasi ja ajattelevaisuudestasi... :)
  Toivon todella, että jatketaan yhteydenpitoa ja voidaan sitten kesällä tavata, vaikka Tampereella. :)
  <3 :llä Mushka

  VastaaPoista
 5. Just ihanaaa kun oot niiin toosi hyvin kuntoutunut :) jaja, koulussaki oot joka päivä, wooww just ihanaa <3 Miksu, sulla on just hyvä asenne ja se on hyvä. Mulki varmaa leikataa jalka, mutta ajattelen sen sillee positiivisesti.
  Love ya ♥
  ♥:lla Vimmutin :DD

  SOMMARHAAAA ft. Paavalii :D

  VastaaPoista