lauantai 15. lokakuuta 2011

Leikkausta odotellessa 15.10.2011

Lantiolevyn poisto Mikaelan lantiosta tehdään maanantaina 24.10 aamulla Lastenklinikalla. Tällä hetkellä leikkauksen arvioitu kesto on 2-4 tuntia. Menemme käymään sairaalassa jo edellisenä perjantaina. Silloin tavataan nukutuslääkäri, lastenlääkäri, sekä otetaan tarvittavat verinäytteet. Mikaela on kyllä luottavaisella mielellä, koska kirurgi on yksi suomen parhaimmistosta. Sama, joka onnettomuuden jälkeisellä viikolla teki Mikaelalle lantioleikkauksen. Kuitenkin leikkaus on aina iso asia ja haava tulee olemaan varmasti kipeä. Vielä on vaikea arvioida kuinka monta päivää sairaalassa menee. Tavoitteena kai olisi mahdollisimman lyhyt sairaalajakso.
Laitamme päivitettyä tietoa sitten taas tänne blogiin. Silloin on helpompaa saada tietoa Miksun voinnista, jos emme ehdi vastata kaikkiin viesteihin puhelimella.
Jos toipuminen vaatii poissaoloa koulusta, niin kannattaa kysellä vierailuista suoraan Miksulta.
Varmasti jälleen kerran ystävien tuki piristää kovasti. Mikaelalle myönnetty allasterapia aloitetaan vasta, kun leikkaushaava on kunnolla parantunut. Proteesista on suunnitteilla uusi, toimiva kappale. Marraskuussa se ilmeisesti saadaan kokeiluun. Tällä hetkellä proteesi on hyvä, mutta kasvua on tapahtunut ja tynkä on kutistunut sen verran, että tiiviimpi proteesi on pian paikallaan. Ensi viikko kuluu vielä normaalisti koulun ja harrastusten merkeissä, mutta blogiin luvassa päivityksiä viimeistään leikkausviikolla.

1 kommentti: