tiistai 13. marraskuuta 2012

Leikkaus tulossa jälleen...

Näin on blogi taas jäänyt ihan unholaan, mutta Miksun syksyyn on mahtunut pääasiassa paljon oikein mukavia juttuja. Koulun käynti sujuu hyvin, tosin yläasteen kokeissa ei nähtävästi saada niitä hyviä numeroita ihan lahjaksi. Tämä on joissain aineissa tullut todettua kantapään kautta. Onneksi mukaan mahtuu myös muutama kiitettävä, joten ihan kauheaa katastrofia ei ainakaan vielä ole näköpiirissä.
Voimistelukisat joukkueen kanssa meni ihan ok, yksilösuorituksesta ei tullut arvostelua, mutta hyvältä se näytti kuitenkin. Viulunsoitossa on hyvä vauhti päällä ja kappale edistyy jo tosi kivasti.
Tällä viikolla tapaamme jälleen kirurgi Antin, joka reilu vuosi sitten poisti menestyksekkäästi Mikaelan lantiosta tukilevyt pois. Ensi viikolla Antin on tarkoitus poistaa reidestä ydinnaula Töölön sairaalassa.
Haavoja tulee kaksi, joten jännitämme lähinnä sitä, kuinka se vaikuttaa proteesin käyttöön. Kävellä voi samantien, mutta jos alempi haava osuu proteesin kohdalle, saattaa olla, että Miksu on jonkin aikaa keppien varassa. Se jää nähtäväksi, joten nyt on turha murehtia asiaa etukäteen. Muutenhan uusin proteesi toimii mainiosti. Edellisen proteesin aiheuttamat hankaumat polvessa ovat parantuneet ja tämä proteesi on myös vähän helpompi pukea aamuisin.
Olemme edelleen saaneet paljon kiitosta dokumentista. Proteesipajalta on tullut paljon viestejä, samoin Lastenklinikalta ja muualtakin. Kaikki meille kantautuneet viestit ovat olleet juuri sellaisia, jonka takia alun perin lähdimme mukaan dokumentin tekoon. Se on ollut mieltä lämmittävää.
Raportoimme ensi viikolla leikkauksen jälkeisestä ajasta tänne blogiin. Pidetään peukut pystyssä, että kaikki menee suunnitellusti ja hyvin.3 kommenttia:

  1. Dokumentti oli tosi hyvä! Miksulla oli hyvä asenne, ja oli niin iloinen tyttö :)

    VastaaPoista
  2. Hei, en tiedä kuinka suhtaudutte tunnustuksiin. Mutta tämä ansaitsee sen positiivisuudellaan. Ja ymmärrän kyllä, jos ette halua tai ole resursseja, ei ole pakko jakaa tätä eteenpäin. :) Olette saaneet liebster blog -tunnustuksen blogistani. Näitä jaetaan sellaisille joilla on alle 200 lukijaa, ja liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia.

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista ja tunnustuksesta! Mukavaa joulun odotusta.

    VastaaPoista