torstai 7. helmikuuta 2013

7.2. Kaksi vuotta onnettomuudesta...

Tänään tuli kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun iltapäivällä puoli kolmen aikaan saimme tuon kamalan puhelun Mikaelan onnettomuudesta. Edelleen yksi karmaisevimmista muistoista on juuri tuo puhelu, kaikki se hätä, huoli, paniikki. Ja kaikki sitä seuraavat vuorokaudet. Olemme kulkeneet pitkän ja rankan matkan. Paljon itkua, murhetta, joitain takapakkeja, mutta kuitenkin on ihan pakko sanoa tuo klassinen lause: "Asioilla on tapana järjestyä". Meidän kohdallamme omaa jalkaa ei järjestynyt, mutta moni muu asia sen sijaan aivan uskomattomalla tavalla. On ihanaa, että meidän perheessämme on edelleen valoisa ja ihana nuorukainen, joka omalla asenteellaan jaksaa aina yllättää. Asiat ovat hyvin. Olemme siitä niin onnellisia ja yritämme muistaa myös sanoa sen ääneen toisillemme riittävän usein.
Nyt odottelemme innolla yhteistä reissuamme rakkaaseen Espanjaan. Ja pikku breikkiä talvesta ja lumesta. Toivotamme kaikille tukijoukoillemme jo etukäteen ihanaa hiihtolomaa ja kevään odotusta!


5 kommenttia:

 1. Moi, mulla ois yks kysymys teille.. Pystyykö Mikaela uimaan tavallisesti uimahallissa, vai pitääkö Mikaelan käydä jossakin erityisemmässä uimahallisa vai miten?? ;D

  VastaaPoista
 2. Moi

  Voi uida ihan normaaliuimahallissa, mutta ilman proteesia. Uinti- ja suihkutarpeisiin on ns. suihkuproteesi. Sitä täytyy käyttää, ettei vahingossa kaadu hyppiessä yhdellä jalalla märillä ja liukkailla lattioilla. Suihkuproteesi on helpompi kiinnittää, mutta sen kanssa ei kande uida, koska se saattaa vahingossa pudota.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Moikka, olis kanssa pari kysymystä teille. Nukkuuko Miksu proteesin kanssa vai ilman? Ja pitääkö Miksun sitoa tynkä (oon lukenut jostain että tynkä pitää sitoa kun ei käytä proteesia ?) Ja voiko tuota ns käyttöproteesia pitää ilman kenkiä? Oli vähäsen näitä kysymyksiä, toivottavasti vastaatte :) Miksun asenne on kyllä superihannoitavaa. Terkkuja Miksulle ja koko perheelle! Ainiin voisiko Miksu joku päivä kirjoittaa itse tänne blogiin? :)

  VastaaPoista
 5. Moi Miksu! Oot tosi positiivinen ja iloinen! Mulla on itselläni syntymästä saakka ollu cp-vamma. Kävely on siis vähän hankalampaa, mutta se kuitenki onnistuu! :) Käy katsomassa myös mun blogi: www.lifesgoodelina98.blogspot.com!
  Terkuin, Elina
  P.s. Proteesilla käveleminen on tosi coolia ;D

  VastaaPoista