tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kesäkuulumisia 26.7.

Mikaelan kesä on sujunut mukavasti. Toipumista ja vahvistumista on tapahtunut paljon. Musiikkileiri sujui hienosti ja siellä Miksu pärjäsi monissa asioissa itsenäisesti. Se näkyi myöskin siinä, että kävely muuttui ensin yhden kepin avulla liikkumiseksi ja loppukonserttiin Mikaela kävelikin ilman keppejä itse viulunsa kantaen.
Fysioterapeutit lähtivät lomille heinäkuussa, joten ohjatut kuntoutukset jatkuvat jälleen elokuun puolella. Omat treenit trampoliinilla ovat välillä hurjan näköisiä, mutta kaikki liikkuminen on hyväksi, joten turha on kieltää yhdellä jalalla pomppimista tai voltteja. Onneksi on sentään turvaverkko ympärillä.
Asustelu täällä kesämökillä on ollut huomattavasti helpompaa ja mukavampaa kuin kaupungissa. Jotkut kaveritkin ovat käyneet yökyläilemässä, kun olemme kuitenkin tässä lyhyen matkan päässä.
Eilen oli taas haavapolilla ihonottokohtien hoitoaika. Toinen ihonottokohta on jo kivasti umpeutumassa, mutta toisen murheenkryynin takia uiminen ei vieläkään ole mahdollista. Suunniteltu leikkaus peruttiin juhannuksen jälkeisellä viikolla, kun näytti siltä, että haavat umpeutuvat. Toisin kävi kuitenkin ja syytä emme tiedä mikä toisessa haavassa on kun se ei tahdo millään parantua. Ihailtavaa on kuitenkin Miksun oma asenne, vaikka kaverit hyppivät laiturilta samettiseen järveen, niin yhtäkään kitinää ei tästä asiasta ole kantautunut korviimme. Muutenkin mieli on ollut pääasiassa iloinen. Ruokakin maittaa hyvin.
Proteesimestari tilasi Miksua varten jalan tynkään "lisäläskin", jolla saadaan aikaan täysin kivuton kävely. Lihakset ovat pienentyneet tyngässä niin paljon, että luu on enemmän esillä ja sen takia välillä aiheuttanut kovaa kipua liikkumisessa. Todella nopealla aikataululla saatiin Miksulle uusi holkki proteesiin ja eilen iltapäivällä uusi proteesi toimi jo aivan loistavasti! Perjantaina edessä on reissu Lontooseen, joten siellä kävelyä varmasti tulee enemmän kuin ikiaikoihin.
Miksu lähettelee kaikille paljon kesäisiä terveisiä ja odottaa jo innolla niidenkin ystävien tapaamisia, joita ei vielä tämän loman aikana ole nähnyt :)


4 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla Miksu että sulle kuuluu noin hyvää!
  Toivottavasti sulla on kivaa Lontoossa.
  Haleja ja voimia sulle,Linn! ♥♥

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi mulla on sua ikävä Miksumursukainen! voisittte tulla kans Hankoon. Mutta hyvää matkaa ja nähään pian!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Ette ilmeisesti tänne Tampereen suunnalle kuitenkaan joutaneet... Jäi sitten kesätreffit niiltä osin väliin, mutta ehtiihän sitä vielä.
  Upee juttu, että liikkuminen alkaa sujumaan. Toivotaan, että toinenkin haavakohta vielä ottaisi parantuakseen.
  Isosti tsemppejä ja haleja koko perheelle!
  <3 :llä Mushka

  VastaaPoista
 4. Hi Miksu!
  How have you been?
  Here the Portuguese student that you met some moths ago when doing the cast for the prostheses. Don´t know if you remember.
  Just to check if you are better and to tell you about this new movie "The Soul Surfer".
  Did you saw it yet? Hope you like it!
  Marta Geada

  VastaaPoista