torstai 25. elokuuta 2011

25.8. kuulumisia

Kesä lähentelee loppuaan, koulu on alkanut ja Miksu on yllättänyt monia hyvällä kävelyllä ja olemalla jälleen reipas oma itsensä.
Kävimme tänään Lastenklinikalla kontrollissa ja sopimassa syksyn operaation käynnistämisestä. Mikaelan lantiosta poistetaan toinen tukilevy ja ortopedi oli sitä mieltä, että ydinnaula reisiluusta voitaisiin poistaa samassa yhteydessä.
Ihonottokohdat ovat umpeutuneet vihdoinkin, mutta varsinainen uintilupa saadaan vasta parin viikon päästä, kun nähdään, että viimeinenkin rupi on pois ja iho kestää ja vahvistuu. Jäämme odottelemaan leikkauksen aikataulua ja siihen saakka jatketaan normaalia vahvistavaa treeniä ja etenkin kunnollista syömistä.
Kuntoutusta on vähintään kerran viikossa ja kävelyä tulee treenattua muutenkin joka päivä rappusissa ja kadulla. Trampoliinitreenit painottuvat viikonloppuun, kun on vielä mahdollista käydä mökillä.
Synttärit lähestyvät kovaa vauhtia. Suunnitelmissa on uuden, isomman viulun hankinta, sekä mahdollinen retki Tampereelle syyskuun alussa, (Mushkalle tiedoksi, että otamme kyllä sitten yhteyttä, jos reissu toteutuu...)
Kivaa alkavaa syksyä kaikille!

1 kommentti:

  1. Vau, mitä uutisia jälleen, upeeta luettavaa. Upeeta, että ihonottokohdat ovat myös ummessa!
    Olette tervetulleita meille tai sitten treffataan muualla! :) Särkänniemen huvipuistohan on kiinni, mutta muut osiot siellä ovat auki. Pyynikin näkötornin munkitkin varmasti maistuisivat... :) Toivon todella, että tulette Tampereelle. Palataan asiaan!

    VastaaPoista