maanantai 16. tammikuuta 2012

Kuulumiset 16.1.2012

Aika rientää niin, että taas on tullut turhan pitkä breikki päivitykseen. Miksun vuosi on lähtenyt kuitenkin käyntiin oikein mukavasti. Proteesin kanssa eläminen on suhteellisen sujuvaa. Uutta proteesia päästiin myös testaamaan, mutta lomareissussa tuli pieniä pulmia ja se saadaan varmaankin nyt alkuviikosta takaisin pajalta ja käyttöön.
Espanjassa vietimme uskomattoman hienot kaksi viikkoa. Aurinko paistoi joka päivä ja päästiin jopa meren rannalle kävelemään (ja kahlaamaankin). Siitä laitamme kuvia lähipäivinä.
Käytiin Sevillassa, Rondassa ja vanhoilla kotikulmilla Fuengirolassa. Kävelyä kertyi paljon, mutta suhteellisen pienillä kivuilla Miksu pärjäsi kaikki reissut. Ruokahalu on ollut kiitettävää. Miksu on jopa saanut lisää painoa mukavasti. Toivotaan, että sama tahti säilyy.
Musiikkiopistossa treenataan parhaillaan isoa yhteisestystä ja lisäksi olisi tarkoitus mennä kokeilemaan laskettelua piakkoin ennen lähestyvää luokkaretkeä. Retkellä ollaan rinteessä kaksikin päivää putkeen. Pulkkamäki on testattu ja allastreenit jatkuvat viikottain, eli ihan hyvää kuntoutusta. Koulukin sujuu ihan hyvin. Oppilaskortti yläastetta varten on täytetty ja palautettu. Kevään aikana tsempataan muutamien numeroiden kanssa ja nyt odotellaan innolla hiihtolomaa ja erityisesti pääsiäistä, jolloin suuntamme jälleen kohti espanjan aurinkoa.

1 kommentti:

  1. Ihanalta kuulostaa tuo teidän Espanjan reissu, sekä mennyt että tuleva! ;) Itsekin valmistaudun parhaillaan lähtemään Rioon huomenna eli lomatunnelmia täälläkin. :)
    Taas ollaan helmikuussa... Vuosi on kulunut hurjan nopeaan, ja vuoden takaisiin tapahtumiin nähden on upeaa lukea Sinun edistymistäsi niin monella saralla. :)
    Tsemppiä, ja terveiset teidän perheelle! :)
    Mushka

    VastaaPoista