keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Miksun kuulumisia 28.3.

Heippa pitkästä aikaa. Kuulumisia on pitänyt laitella jo monta kertaa aiemmin, mutta tässä niitä nyt vihdoin ja viimein tulee ihan konkreettisesti.
Miksu on voinut hyvin. Tynkä kutistuu kovasti, joten jalassa on aika ajoin kipua, jos proteesi ei pysy riittävän hyvin paikoillaan, mutta kivut menevät aika hyvin yleensä ohi.
Kuntoutukset jatkuvat kerran viikossa uinnilla tai kävelytreenillä. Ja todella kivaa, että Miksu on jälleen ruvennut voimistelemaan. Rytmisen voimistelun kisojakin on suunnitelmissa keväälle. Mielenkiinnolla odotamme kuinka homma etenee. Mikaelan viulututkinto on toukokuussa. Siihen treenataan ja laulua Miksu treenailee ihan muuten vaan päivittäin ja lisäksi yrittää päihittää nopeudessa räppäämällä Busta Rhymesin ja tietty Nicki Minajin räppejä.
Matka Espanjaan koittaa perjantaina illansuussa. Sitä odottelee koko perhe innolla.
Lisäksi kerrottakoon, että Miksusta on tekeillä dokkari, tai "selviytymistarina", joka tulee ulos TV:stä ilmeisesti elokuussa. Tarkemmin kerromme sitten, kun kaikki vahvistuu ja tekijäosapuolet ovat saaneet projektille lisää vahvistuksia. Mutta, materiaalia on kertynyt jo paljon ja lisää on vielä tarkoitus kuvata kevään ja alkukesän aikana.
Mikaela haluaa myös lähettää vielä kertaalleen valtavan suuret kiitokset tukijoille, jotka kantoivat kortensa kekoon onnettomuuden aikana. Nyt Mikaela on onnellinen Macbook Pro:n omistaja ja suunnattoman kiitollinen saamastaan tsemppilahjasta!
Hauskaa pääsiäisen odottelua kaikille! Kevät on aluillaan ja meininki on varsin hyvä!

2 kommenttia:

  1. Jee hyvä Miksu!! Hyvää matkaa teille! :) Paljon haleja ja terkkuja tytsyille!

    VastaaPoista
  2. Jälleen kerran kivaa luettavaa tämä kaikki Miksun edistyminen - upeeta! Toivottavasti teillä oli kaikin tavoin onnistunut Espanjan reissu. Miksulle isot tsempit kaikkiin mahdollisiin haasteisiin, mitä kevät vielä tuo tullessaan. Innolla odottelen lisää luettavaa tänne blogiin, ja toki voisin viestiäkin tässä lähiaikoina lähetellä... :)
    terkuin, Mushka

    VastaaPoista