tiistai 28. elokuuta 2012

Miksu ja perhe kiittää 28.8.2012


Dokkari näki "ruudunvalon" viime viikon keskiviikkona ja jo samana iltana alkoi sadella huikeita määriä kiitosviestejä, kannustusviestejä, haliviestejä ja vaikka mitä. Miksu hukkui kaveripyyntöihin, tekstareihin ja sai myös "ihailijapostia". Meitä jännitti aivan hullun lailla dokkarin ulostulo, vaikka oltiinkin nähty siitä sellainen raakaversio. Miksu tuli Linnanmäeltä kotiin noin 5 minuuttia ohjelman alkamisen jälkeen ja siinä sitten istuttiin koko perhe ihan tikkana tuijottamassa, hipihiljaa.
Luonnollisestikaan emme osanneet arvata millainen palaute ja viestimäärä meidät sitten saavutti. Ekat tekstarit jo ohjelman aikana. Uskomatonta! Ohjelman katsojaluvut (about 560 000 ja toiseksi katsotuin ohjelma MTV3:lla viime viikolla) oli myös todellinen ylläri. Ja tulipahan ainakin satojen positiivisten viestien perusteella todistettua, että meillä todella on runsain mitoin ihania, meistä välittäviä tosi ystäviä. Teille kaikille superhalit, ja sadannen kerran: "Suuret kiitokset ja ihanaa alkavaa syksyä kaikille!"

Huomenna tapaamme superkirurgin Antin, joka korjasi Miksun lantion heti onnettomuuden jälkeen. Hän myös poisti viime lokakuussa lantiolevyt erittäin onnistuneesti.  Huomisessa röntgenkuvassa ja Antin tapaamisessa pohditaan vasemman reisinaulan poistoa ja sen mahdollista ajankohtaa.

Sitten lisää arkisia asioita. Yläaste on alkanut erittäin mukavasti. Miksu on saanut uusia ystäviä ja opiskelu, sekä viulutunnit ja orkesteri ovat startanneet hienosti. Ensi viikolla alkaa myös valokuvauskurssi, sekä voimistelutreenit. Eli paljon puuhaa luvassa.

Viikonloput pyhitetään vielä mahdollisimman pitkään mökkielämälle. Saunaan uimaan saunaan-meininki jatkuu siis edelleen. Ja mikä parasta, kunto kasvaa. Niin ja synttäritkin pukkaavat ensi sunnuntaille. Ihana teini, 13 v. Jihuu!







Iltajumppaa a la Miksu





Tänne blogiinkin tuli viestejä "uusilta" ihmisiltä ohjelman jälkeen. Oli mukava saada palautetta myös teiltä. Kirjoittelemme tänne edelleen aika ajoin Miksun (ja vähän muunkin perheen) kuulumisia. Sen lisäksi, että tämä on mainio tapa saada ajankohtaista tietoa monille läheisille ihmisille "yhdellä viestillä", toimii tämä edelleen jonkinlaisena terapiapäiväkirjana, joka onneksi on edennyt raskaan alun jälkeen huikeasti kohti iloisempia ja valoisempia asioita. Kivaa syksyä!

Terkuin Minna






9 kommenttia:

  1. Mä pidin Miksusta tosi paljon kun hän oli pieni, nyt mä ihailen häntä!

    VastaaPoista
  2. Toi kyllä kyyneleet silmiin se dokumentti, mutta mä olin niin onnellinen että siitä että Miksu selvis niin hienosti ja upee asenne sillä tytöllä! :) Paljon kaikkee hyvää teille, mä jään seurailemaan tätä blogia varmasti <3 Terkkuja Miksulle.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kyllä se dokumentti toi kyyneleet silmiin ;__; ♥ Onneks Miksu selvis ja voi nyt hyvin :3 Terkkuja sinne vanhemmille & Miksulle :3 ♥

    VastaaPoista
  6. Miksuuu :3 Ihanaa että paranit ja voit nyt hyvin :D
    Terkkuja miksulle ja perheelle :3♥

    Ps:Miksu oon myös nukkeilia ;)

    VastaaPoista
  7. Oli aivan ihana ohjelma <3 Oot kyllä aivan mahtava, Miksu! (;

    VastaaPoista
  8. Kiva kun selvisit siitä tilanteesta. Mun pikku sisko oli hieman kateelinen sulle koska sulla on se proteesi. Ja muna mieskin oli lähettänyt sulle terkkuja. Hyvää vointia kaikille Railoillille

    VastaaPoista