torstai 24. maaliskuuta 2011

24.3. Takas lasarettiin ja taas kotiin

Tiistaina päästiin sitte himppuun. Tai siis väliaikaiskotiin, joka otettiin käytännön syistä pyörätuolivaiheen ajaksi. Tiistai-ilta meni suht hyvin, keskiviikko pykälän huonommin ja tänään aika kurjasti. Syynä on vatsatauti, joka ei anna minkään pysyä sisällä kahta minuuttia kauempaa. Päivällä siteiden vaihdon yhteydessä sovittiin, että jos iltaan mennessä ei olo kohene, niin täytyy tulla takas sairaalaan. Klo 19 aikoihin sinne sitten lähdettiin. Miksulle laitettiin ravintoliuos tiputuksella, mutta onneksi vain neljäksi tunniksi. Eli puolen yön aikoihin pitäis päästä kotiin. Labratestit otettiin samassa yhteydessä, eli pian pitäisi selvitä myös, että onko kyseessä virus, bakteeri vai mikä. Silti tuntuu tosi kurjalta ylimääräiseltä lisältä, kun mainiosti oltais ilmankin selvitty.
No, nyt hartaasti toivotaan, että pöpö on pikaisesti ohi menevä ja päästään totuttelemaan arkeen.

Siteiden vaihdossa ollut Lea-kirurgi oli oikein tyytyväinen jalan paranemiseen ja oli sitä mieltä, että ensi viikolla pääsis jo sovittamaan ensi-proteesia. Se on tosi hyvä uutinen ja otimme sen ilolla vastaan.

Koulunkäyntiä aloitellaan ensin kotiopetuksella. Ilmeisesti kävi niin onnekkaasti, että Teijo toimii Miksun kotiopena. Tavoitteena olis arviolta parin viikon jälkeen päästä myös pariksi tunniksi/päivä koululle. Sitten kun pyörätuolissa liikkuminen on jo helppoa, voi Miksu jatkaa normalisti koulua.

Laitamme päivitystä voinnista mahdollisimman pian. Nyt vaan peukut pystyyn, että pöpö kaikkoaa nopeasti.

6 kommenttia:

 1. Höh. Just ku asiat oli menossa hyvin, ni sit piti tulla vatsatauti. MURMUR. Mut, kyllä täst viel selvitään! Miks Teijo ei kertonu mitää, et se tulee kotiopeks? Nomut ei sil oo välii. Milloi vois tulla kattelee?
  Giantilla ♥:llä
  Annari :D

  VastaaPoista
 2. Ronja tuli tänään heti koulussa suruissaan kertomaan Miksun sairaalaan takaisin joutumisesta... Matildakin haettiin paikalle antamaan lisäinfoa! :)
  Nyt toivomme pöpön katoavan, hus hus!

  Ihanaa, menen heti moikkaamaan Miksua, kun pääsee mukaan koulumailmaan!
  Terkkuja teille ja olipas kiva törmätä tänään pikaisesti! :)

  Minna ja co.

  VastaaPoista
 3. Voi harmi toi vatsatauti. :--( Mut kyl Miksu selvii! :) Aijaa, sattupa hyvin että Teijo on sitten kotiopena. Mukava että Miksu kuntoutuu jo noin hyvin. TERKUT JA TOIVOTTAVASTI PÖPÖ LÄHTEE!!

  ♥:mellä Vilma

  VastaaPoista
 4. Häivy tyhmä pöpö>:( Tule kiusaamaan vaikka minua, tai ketä tahansa muuta:´( Kivaa, kun Teijo on Mixulla opena:) Ja kiva, jos Mixu pääsee jo ihan tänne kouluunkin kohta:))

  Jumbofanttijätti sydämmellä (<3<3<3<3<3)


  Kreeta

  VastaaPoista
 5. HIhii.. Teijo oli hieman hämillään kun tätä luki meille kunnes sen mieleen tuli taas että asiasta oli juteltu. Kaikki ehdotti sitten ekaks että "Tuu meille kotiopeks Teijo." Teijo vastas että "Jos hinnasta soviaan" Osku "3 euroo" Teijo " Eiku tuhat" Osku "Kauheen kallista. Hahaa! Ketään ei kiinnostanu ;) Onko sulla muuten sähkopostia kun lähettäisin pari meijän videoo!? :)

  VastaaPoista
 6. Voi ei, toivottavasti Miksu nyt sitte paranee pian. Tyhmää, ku pöpö iski justiinsa ku kotiin päästiin, alkaa sairaalatunnelma varmaanki kyllästyttää. No, kyllä tästäki selvitään!

  Halein,
  Kira

  VastaaPoista