tiistai 1. maaliskuuta 2011

1.3. kuulumiset

Raskas helmikuu vaihtui maaliskuuksi ja aivan käsittämättömän hienoja harppauksia näkyi Mikaelan voinnissa tänään. Ruoka maistui jo paremmin, vatsa ei ollut enää niin kipeä. Tulehdusarvot laskussa, kuumeilua vähemmän ja muutama asennon vaihto sujui todella hienolla tsemppausasenteella! Hyvä Miksu!
Miksu jaksoi seurustella, nauraa muutamille hauskoille vitseille ja katsoa vielä kertaalleen lauantain Putouksen parhaita paloja. Iltapäivällä kuitenkin vasemmassa jalassa tuntui kovia kipuja ja olo tuntui taas todella tukalalta. Kipulääkkeen jälkeen tuli myös pieni väsymys ja oli pienen päiväunen aika. Illalla olo oli hetkittäin parempi, mutta jalassa on ikävää hermosärkyä, joka on välillä tosi voimakasta ja aiheuttaa tuskaa Miksulle. Huomenna aamulla on taas jalan siteiden vaihtoa, sekä muiden haavojen hoitoa. Jos syöminen pysyy hyvänä ja ruokahalu vielä lisääntyy, on luvassa loppuviikkoa kohden mahdollinen kokeilu pyörätuoliin ja sen jälkeen varmaan siirtyminen valvontahuoneesta pois. Mutta tämä kaikki menee tilanteen ja Miksun jaksamisen mukaan. Huomenna oli tarkoitus myös aloitella pikkuhiljaa sairaalakoulua. Sama tosin siinäkin, eli Miksun voimavarojen mukaan. Koulukirjat viemme kuitenkin huomenna sairaalaan ja Miksu laittoikin tänään itse omalle opettajalle viestin opiskeluista.
Tänään oli kuitenkin ylivoimaisesti paras päivä onnettomuuden jälkeen. Olemme siitä äärimmäisen iloisia!

4 kommenttia:

 1. Paljon poiiivista juttua! <3 Onneksi miksu on parempaanpäin ja ehkä on hyvä että opiskelukin alkaa ;) Oootan että pääsen Miksukaista kattomaan!

  VastaaPoista
 2. Ihania sanoja! Koulusta ei voi sit enää merkata poissaoloja...xDD Haluun päästä jo kattoo uudestaan, eli Miksu, syöppäs makkarasoppas :)

  VastaaPoista
 3. Hei
  Tänään proteesipajalla kuulin Miksun blogista. Luen kaiken myöhemmin ajan kanssa. Samantyyppisistä syistä minäkin blogia kirjoittaa aloitin. Kirjoittaminen auttoi purkamaan traumat. Miksulle ja hänen läheisilleen toivon jaksamista. Hyvä tukijoukko on hyvän lääketieteellisen hoidon ohella olennainen. Paljon aurinkoa ja tsemppiä! t. Tintti aikuinen-amppari

  VastaaPoista
 4. Ainakaa ei enää merkata koulun poissaoloja xD Mutta hyvä hyvä:)

  VastaaPoista