maanantai 7. maaliskuuta 2011

7.3. lyhyt katsaus

Blogin päivitys on hiukan kärsinyt, koska olemme olleet nyt niin paljon Miksun luona seuraamassa kuntoutusta ja hoitoa. Ja olemme myös vuorotellen nukkuneet huoneen lattialla Miksun sängyn vieressä.
Viikonloppuna oltiin pyörätuolissa 3 kertaa, sunnuntaina jopa 4. Koko ajan paranee jaksaminen ja heikko olokaan ei tule enää niin helposti kuin alkuun. Tänään käytiin myös sairaalakoulussa lyhyellä bilsantunnilla. Huomenna opiskelua jatketaan taas. Lisäksi ollaan käyty päivittäin nuorisohuoneessa soittamassa kosketinsoittimella paria Miksun lempparibiisiä.

Kavereiden tapaaminen on ilahduttanut Miksua todella paljon. Pientä väsymystä on havaittavissa usein iltapäivällä ja illalla, koska kivut ja lääkkeet vaikuttavat vielä niin voimakkaasti. Niistä huolimatta Miksu on jaksanut innostua sopimaan kaverikäyntejä ja mielellään seurustellut vierailijoiden kanssa. Miksu kiittää kaikkia ihanista lahjoista, korteista ja herkuista. Suklaata ja suosikkinameja on kertynyt jo varmaan loppuvuoden tarpeiksi.

3 kommenttia: