tiistai 12. huhtikuuta 2011

12.4. Kotona!

Lääke tepsi sairaalabakteeriin ja paraneminen siitä on loppusuoralla. Jottei menis liian ykstoikkoseks, ni Miksu sai vielä jonku virusflunssan viikon lopulla, mutta sekin alkaa olla jo taittunut.

Nyt meidän pitää olla aivan erityisen tarkkana kaikkien tartuntatautien suhteen. Jykevien antibioottikuurien ja vielä sen sairaalabakteerin jäljiltä oma bakteerikanta ja sitä myöten vastustuskyky on todella olematon. Näin ollen Miksuun tarttuu erityisesti nyt virusaikana taudit merkittävästi helpommin kuin muille. Kaikille, jotka ovat tulossa Miksua moikkaamaan tiedoksi, että jos perheessänne jollain on ollut joku flunssa, kurkkukipu, vatsatauti tms. niin soittakaa Minnalle ennen tuloa. Haluamme vain varmistaa, ettei tauti ole tartuntavaihessa enää. Nyt on todella tärkeää nopeasti saada rakennettua Miksulle normaali vastustuskyky.

Tunnelma on aivan mahtava. Ensimmäistä kertaa yli yhdeksään viikkoon ollaan koko perhe yhdessä kotona, omassa asunnossa ja niin, että oleskelu muistuttaa jo normaalia meidän perheen elämää. Uunissa on Miksun toivomana pinaatti-ricotta canneloneja, joita kohta päästään syömään.

Proteesimestari kävi tänään ottamassa vasemmasta jalasta kipsimallin, jonka mukaan proteesi tehdään. Jalka oikenee jo todella hyvin ja kuten jo aiemmin tuli todettua, oikealle jalalle saa jo varata, joten ihan pian Miksu pääsee harjoittelemaan taas kävelemistä. Kaikki asiasta tietävät tosin ovat sanoneet, että se vaihe menee todella nopeasti. Tämän hetken tavoitteena on, että vapun jälkeisellä viikolla kävely sujuu jo.

Seuraavan kirjoituksen Miksu voikin laittaa sitten itse.

3 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa :DD Munki mielestä Miksu vaikutti ihan iloselta, ku siellä parisen tuntii sitte kävin. Miksu sano, et se kipsimallin ottaminen oli kivaa x) Vapun jälkeen kävelee? Sehän tarkottaa sitä, et enää... *laskee* 2 VIIKKOO!!! Iha uskomatonta, mihin nää suomalaiset lääkärit oikei nykyää pystyy niillä niiden über edistyneillä laitteillansa. Plus, tulihan Beckhamki Suomeen asti, tänne kylmään pohjolaan, ku sil oli joku jutska jalas .-. <---Toi on sit ylösalasinoleva hymiö... Ja niinku mun perinteisiin kuuluu, ni päivän vinkki:
  "Jos haluat paksumman tyynyn, saat nyrkin naamaasi"

  Tsempein, halein, terkuin ymsyms,
  AnnariMursu :D

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoo! :) Hyvä Miksumääään! ♥

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Tässä video Martan veljentyttären tyylinäytteistä, hän on tuo pienin tyttö. Ovat voittaneet Portugalin mestaruuden, euroopanmestaruuden ja ilmeisesti maailmanmestaruudenkin! ei mikään turha likka :)
  http://youtu.be/tNcCuyn-Z6U


  -Hermanni & Marta

  VastaaPoista