maanantai 4. huhtikuuta 2011

4.4. väliaikatietoja

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet aika raskaat. Vaikka edellinen otsikko olikin lupauksia antava, ei mahatauti, tai mikälie, ole helpottanut. Se on lähinnä aaltoillut. Yleiskunto on kuitenkin päässyt melko kehnoksi. Eilen illalla mentiin taas sairaalaan, kun ruoka ei vaan kertakaikkiaan maistu ja mene alas. Ja jos menee, niin aiheuttaa kovaa kipristelyä ja pahoinvointia. Asiaa tutkitaan perinpohjin ja toivomme saavamme vastauksia lähipäivinä. Miksu on nyt tiputuksessa tutkimusten ajan ja valitettavasti infektioriskien vuoksi vierailut eivät ole mahdollisia. Miksu on kuitenkin parhaissa mahdollisissa käsissä.

Mutta on hyviäkin uutisia. Torstaina otetuista röntgenkuvista näkyi, että lantion ja reiden luutuminen on todella hyvällä mallilla. Miksu sai luvan varata oikealle jalalle heti kun muu kunto antaa siihen mahkut. Eli pari viikkoa etuajassa. Myös proteesin kanssa asiat etenevät hyvin. Jalkaterä oli tosiaan oikein nätti ja muutenkiin siihen liittyvät asiat etenevät hyvin. Polvinivel oikenee oikein mainiosti ja kivut ovat lakanneet melkein kokonaan.

Nyt vaan pidetään peukut pystyssä, että selvyys mahahommiin saadaan mahdollisimman nopeasti. Ja sen myötä paraneminen. Laitamme sitten heti infoa, kun lisää selviää. Pyrimme siihen, ettei näin pitkää gäppiä syntyisi enää.

3 kommenttia:

 1. Äh. Taas jotain ongelmia. Mut,toivotaan vaan, et se menee ohi. Suomessa on kuitenki maailman parhaat lääkärit, etää ollaan luottavaisella mielellä :D Miksu, niiden korujen tekeminen ei taidakkaa iha heti onnistuu, mut ei sen välii. Pääasia, et paranet nopee ja nähään taas.

  Mut, hyvä, et kaikki ei me ihan päin pöpelikköö. Koita ajatella sinisiä ajatuksia, ni kylhän se siitä :D

  Paranepian- ja tsemppiätoivotuksilla,
  Annari

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus miten tylsää ja ikävää!! Hienoa että jalan ja lantion asiat on paremmin, ja voi kun mahassa olisi vaan joku ilkeä pöpö eikä muuta häikkää :( ja sekin saisi jo lähteä!

  Meilläkin on ollut ihan kamala vatsatauti koko perheellä, ja tosi sitkeä sellainen. Matilda on ollut tosi heikkona, sillä tauti kestänyt jo viikon, juuri tuollain aaltoilevana, yksi päivä ok ja sit taas kaikki alkaa alusta. Mimosalla oli muutaman päivän ja nyt iski räkätauti. Eikä me aikuisetkaan kovin vahvasti olla vedetty..

  Toivon kovasti teille parempaa, lisää positiivisia ajatuksia ja paljon halauksia! Voi kun kaikki nyt vaan tervehtyisi ja saisi nauttia ja keskittyä kivoihin asioihin, leskenlehtiin, jäätelöön ja pian mansikoihin! Pitäkää huoli toisistanne <3

  Kaisa

  VastaaPoista
 3. Isot halit ja tsempit Jääkärinkadulta!

  t, M x 5

  VastaaPoista