perjantai 8. huhtikuuta 2011

8.4. kuulumiset

Aamu alkoi lupaavasti, koska viime yö meni rauhallisesti ja Miksu sai nukuttua hyvin. Vatsan kipristelyt helpottivat ja voimat palailevat tässä pikkuhiljaa. Näin ollen vaikuttaa siltä, että lääke puree ja paraneminen on käynnissä.

Aamupäivän lääkärinkierrolla tuli hyviä uutisia sekä ortopedille ja fysioterapeuteille, sillä Miksu seisoi hetken itse! Myös toinen fysioterapeutti näki saman tuodessaan Miksulle apuvälineitä viikonlopuksi treenaamista varten. Tietenkin seisominen ottaa voimille, mutta Mikaelalta tsemppi onnistui loistavasti heikosta kunnosta huolimatta.

Ruokahalu palailee, mutta syöminen ja juominen on vielä melko työlästä nenämahaletkun kanssa. Lääkäri lupaili alustavasti, että sunnuntaina voidaan ehkä ottaa letku pois, jos yritys syödä ja juoda riittävästi onnistuu. Toivotaan, että nieleminen ja pahan olon tunne helpottaa. Silloin varmaan ruoka ja juoma meneekin alas normaalimmin.

Paluu takaisin omalle tutulle osastolle on ollut siinä mielessä kiva asia, kun hoitajat ovat tuttuja entuudestaan. Emme vielä osaa sanoa pääseekö Miksu alkuviikosta kotiin, mutta jos sairaalassa joudutaan vielä olemaan, niin kysymme sitten pääseekö kaverit mahdollisesti vierailemaan. Leikekirja, jonka luokka oli tehnyt Mikaelalle oli aivan uskomaton piristys! Miksu hihitteli juttuja ja katseli mahtavia kuvia. Kiitos kaikille tekijöille!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun Miksu piti siitä leikekirjasta! Ja todellinen ihme ja edistys kun miksu seisoi! ;))

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun alkaa voimat palautua:)

  Terkkuja<3

  Kreeta

  VastaaPoista
 3. Kiva kun tykkäsit leikekirjasta:))Ja todellinen ihme&edistys kun seisoit miksu:----D

  Paaaaaljon terkkuja&haleja&paranemisia sulle!

  Üuber isolla ♥:mellä: Jenny

  VastaaPoista
 4. Jenny, äläpä baittaile. Seisominen. Se se vasta on IISO edstysasekel (onxe yhdyssana??). Hianoo, et tyxit meiän (ja mun) leikekirjasta. Jajaja tsemppii, haleij, terkkuij ja iha siikana (sese kalaasd...) kaikkee hyvää :D Äläkä sit ihmettele, jos nää kommentit ei oo nii perfekto, mutku meiän kone reistailee ku reissumiehet konsanaa. Mutmut täs sulle yks sika hyvä neuvo:
  "Jos sataa, ota sateenvarjo"
  HaLeIl Ja SyDäMmIl,
  AnNaRiMuRsu

  VastaaPoista