maanantai 18. huhtikuuta 2011

18.4. taas sairaalassa

Niin siinä sitten kävi, että se bakteeri uusi. Ja taas ollaan sairaalassa. Nyt ehdittiin vaan reagoida heti, joten oireet eivät päässeet kovin pahoiksi. Eilen illalla tuli hieman yllättävän nopea tsippaus ja aamulla ei enää ruoka maistunut. Sitten alkoikin oksentaminen. Nyt Miksu on taas nenämahaletkussa ja ravintotiputuksessa.  Ja valitettavasti jälleen eristyksessä, joten vierailut eivät ole mahdollisia. Vielä ei tiedetä, et kuinka kauan täällä on tarkoitus olla, mutta ilmoitamme heti kun selviää.

Viime viikolla Mksulle maistui ruoka jo ihan hyvin, joten toivottavasti pääsemme takaisin hyvään vauhtiin mahdollisimman pian. Kävelyn harjoittelemistakin pitäisi päästä jatkamaan pikaisesti.

Mutta taas mennään pala kerrallaan. Infoamme heti, kun hommat etenee.

6 kommenttia:

 1. Iso hali pikkuiselle kummitytölle!
  Ja jaksamista koko porukalle.
  M x 5

  VastaaPoista
 2. Voi Miksu pientä, kyllä sua nyt koetellaan! Toivottavasti tauti taittuu, että pääset taas treenaamaan jaloittelua. Koita jaksaa ja häädä pahat bakteerit pois...Iso hali ja jaksamista teille kaikille!
  t. Karakayan porukka

  VastaaPoista
 3. oivoi miten tylsä juttu! ei voi muuta sanoa kuin hirveesti taas tsemppiä! koittakaa saada voimaa jaksaa auringosta ja toisistanne! halauksin, kaisa

  VastaaPoista
 4. Kyllä koetellaan Mikaelaa ja teidän perhettä! Pieni ihminen, jolla jo muutenkin ollut tarpeeksi kestämistä. Kaikkein parhaimpia ja lämpimimpiä ajatuksia teidän koko perheelle!!! <3
  terveisin, Mushka

  VastaaPoista
 5. Mooiih !
  Ei kai taas ! Just ku pääsit , pikaista paranemista Toivoo: Hannah ( huonekaveriss ) (:

  VastaaPoista
 6. Sori, en oo päässy kommaa, oon ollu Amerikas x) Jaja nyt mua ärsyttää, ku en oo tottunu käyttää tätä ä-kirjainta. Siit meinaa koko ajan tulla a... Mut oikeest. Tällane ei saa jatkua. Nyt ku se Soinin Timo pääs sinee hallitukseen, ku se sitä nii selvästi paljon halus, ni tekis ny asialle jtn. Äh. Heij, miks mää vedän Soinin tähän ku se ei liity mitenkään mihinkään?? On siinäki teillä kaveri... Ei ny oikee keksi muuta, ku et tsemppii (x100) jaja paranemisia sinnepäi. Ainii, päivän vinkki:
  "Ole pääsiäismuna."
  Niija hyvää pääsiäistä, etenkin niille, jotka on sua auttanu ja tukenu :DD

  Annari

  VastaaPoista