torstai 7. huhtikuuta 2011

7.4. kuulumiset

Tänään tuli 2kk täyteen onnettomuudesta. Ja paljon on ehtinyt tapahtua. Nyt Miksu on edelleen sairaalassa. Tiputus saatiin pois eilen, mutta nenämahaletku on edelleen paikallaan. Sitä pidetään vielä pari päivää, että ravinnon saanti voidaan varmistaa. Eilen ruokahalu heräili ja vähän ruokaa myös meni. Letku vaan tuntuu kurjalta ja vaikeuttaa nielemistä. Mutta sikäli kun ravinto pysyy sisällä, on mahdollisuus päästä kotiin viikonlopun jälkeen. Toivottavasti lääke suolistossa toimii nopeasti ja päästään vihdoinkin kotiin.

3 kommenttia:

 1. Voimia teille ja Miksulle! Hengessä ollaan niiin mukana ja ajatellaan teitä paljon, jutellaan Ronjan kanssa päivittäin Miksusta! Nyt toivotaan että vatsa rauhoittuu ja pääsette taas kotihoitoon.
  Terveiset,
  Minna ja Ronja

  VastaaPoista
 2. Tässä käv ny sillee, ku olin kirjottanu kommentin, ni mun kone, ofc, poisti sen.Olin just vaihtamassa proffakuvaa, mut ei se sit vaihtunu. (Murmur) En ny saa mitää nii täydellistä tänne revittyy, mut varmaa jtn. Eli, Onneks on vähän jo parantunu. Harmihan se on, että vieläki ollaan siraalassa, mut viikonloppu häämöttää, joten tsemppaus vaihde päälle, ni kyl se siitä :D
  Tsemppii ja terkkuij,
  Annarimursunen

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavaa että Miksu oli jo pystynyt seisomaan vähän aikaa! Toi jos mikä oli edistys.
  Paranemisia,haleja ja ennen kaikkea voimia.
  Alla love to Miksu! <3 <3
  Linn :)

  VastaaPoista