maanantai 14. helmikuuta 2011

14.2 Iltakuulumisia

Soitimme osastolle illan suussa ja kuulimme hyviä uutisia ortopediltä, joka oli käynyt katsomassa Mikaelaa.  Hän on myös Mikaelan vastuulääkäri ja hän välitti meille hoitajan kautta viestin,  että hän oli oikein tyytyväinen huolella tehtyyn leikkaukseen ja päivällä otettujen röntgenkuvien perusteella hänen mielestään lopputulos on erinomainen. Hoitajat ehdottivat meille tänä iltana hiukan aikaisempaa iltavierailua Mikaelan väsymyksen takia. Lähdimmekin sitten saman tien sairaalaan ja nyt myös Matilda pääsi moikkaamaan isosiskoa ensimmäisen kerran onnettomuuden jälkeen. Välitimme Miksulle terveiset ja kerroimme kaikista ihanista ystävänpäiväkorteista ja lahjoista, joita Miksu pääsee rauhassa lukemaan sitten, kun voimia riittää ja lääkkeitä voidaan vähentää. Kiitokset kaikille ihanille ystäville! Teidän muistamisenne ja kannustustuki on Mikaelalle varmasti supervoimia antavaa!
Huomenna aamulla kuulemme varmaankin huomisen päivän toimenpiteistä ja aikatauluista, mutta Mikaela keräilee nyt voimia ja kirjoittelemme sitten huomenna taas lisää.

4 kommenttia:

 1. Kiitos! Nämä hyvä kuulumiset antavat voimia myös meille :)

  VastaaPoista
 2. Lämpöiset ystävänpäivähalaukset teille kaikille! Hienoa kuulla, että operaatiot sujuneet hyvin ja toipuminen voi toivottavasti pian alkaa.

  VastaaPoista
 3. Olette minun ja Tarzanin ajatuksissa koko ajan. Vaikea keskittyä mihinkään muuhun. Yritämme lähettää lisävoimia teille jokaiselle. Olette rakkaita.

  VastaaPoista
 4. Hei,

  kuulin juuri Roosalta mitä on tapahtunut. Olen mykistynyt enkä tiedä mitä sanoa tai miten parhaiten voisin tukea teitä. Onneksi Mikaela saa parasta ja pätevintä mahdollista hoitoa. Nyt toivon koko sydämestäni että toipuminen etenee vakaasti ja hyvin.

  Olette ajatuksissani.
  Väiski

  VastaaPoista