keskiviikko 16. helmikuuta 2011

16.2. ilta

Just tultiin Miksun luota. Oli hereillä ja tosi hyvillään, kun tultiin. Kuume oli käynyt taas aika korkealla, ollen kyllä laskussa jo kun tulimme. Se laski vierailun aikana vielä aika paljon helpottaen Miksun oloa, joka oli kuumuuden takia aika tuskainen. Laitettiin kylmägeelipusseja kuumottaviin paikkoihin ja Matilda paijasi kylmään veteen kastetuilla liinoilla käsiä.
Tuli oikein hyvä mieli kaikille. Paraneminen on selkeästi käynnissä.
Huomenna on aamulla ohjelmassa siteen vaihto jalkaan, joten pääsemme käymään ekan kerran vasta alkuiltapäivästä.
Ylihuomenna perjantaina on tarkoitus sulkea jalan haava. Sitä on pidetty tarkoituksella vielä auki, ettei tule ylimääräistä painetta.
Tämän hetkisten suunnitelmien mukaan Miksu pääsee normaaliosastolle viimeistään alkuviikosta. Arvio sairaala-ajalle siitä lähtien on 2-4 viikkoa riippuen kuntoutuksen edistymisestä. Normaaliosastolle saavat sitten kaikki tulla Miksua moikkaamaan.
Veimme kaikki terveiset, joilla oli selkeästi piristävä vaikutus. Kun kysyimme, että haluaisiko Miksu lähettää joitain erityisiä terveisiä blogin kautta, niin hetken miettimisen jälkeen hän totesi: "Munamies voittaa!".

5 kommenttia:

 1. Voi että! Nämä kommentit matikan kokeista yms. ovat lohdullista kuultavaa, tunnollinen tyttö puhuu, voimistuminen on siis alkanut!

  Matildan tapasin eilen koululla ja annoin megatesemppihalin myös Miksulle vietäväksi, Matilda lupasi viedä!

  Teille Minna ja Manne samanlainen, on mahtavaa että olette jaksaneet pitää meidät ajantasalla Mikaelan tilanteesta, kiitos!

  Ja todella Miksu! Munamies voittaa.... :)

  VastaaPoista
 2. Ainaki sama miksu on edelleen. xD

  VastaaPoista
 3. Joo, olen samaa mieltä jennyn kanssa. Aina sama Miksu! ;)

  VastaaPoista
 4. Upeata todeta Mikaelan toipumisen edistyvän. Sekä lukea kuinka tarkan ja asiantuntevan henkilökunnan hoivissa tyttö on.

  Voimia koko perheelle - valoistuvaa kevättä kohti!
  Väiski

  VastaaPoista
 5. (: ihanaa kun mixu on jo paranemaan päin <3 Tulen sitten moikkaamaan sinne kun saa (;
  t. fanni

  VastaaPoista