tiistai 15. helmikuuta 2011

15.2. ilta

Mahtavia uutisia. Miksu on päässyt pois hengityskoneesta ja pystyi jo kuiskailemaan meille. Oli muutenkin jo selkeästi hereillä. "Kauanksmun pitää olla täällä?" oli eka kysymys. Seuraava oli "Espanja?" Lohdutettiin, että mennään myöhemmin. Ja pienen harkinnan jälkeen tuli huolestunut kommentti "meillon matikankoe perjantaina".
Eli oikein hyvä on vointi. Selkää kutitti, mutta siihenkin löytyi viilennystä.
Väsymys oli aikamoinen, joten lähdimme jo puoli kymmenen huitteilla kotiin.
Aamulla mennään taas kahdeksaksi. Ja huomenna muutenkin saadaan varmaan tietää normaaliosastolle siirtymisen aikataulu. Luultavasti ihan muutaman päivän sisään. Huomenna varmaan äänikin kulkee jo paremmin. Hengityskoneesta irroituksen jälkeen menee jonkin aikaa, ennen kuin ääntä tulee.
Hyvää yötä kaikille ja huomiseen.

13 kommenttia:

 1. Mahtavaa!
  Onneksi olkoon Miksulle ja koko perheelle!
  T: Baba, Pekka, Benjamin ja Alexandra

  VastaaPoista
 2. Hyvä Miksu!!

  t, minna, mage, my ja mio

  VastaaPoista
 3. jee, ihanaa! Paranemisia mixulle ;) <3
  t. fanni (:

  VastaaPoista
 4. Jee, hyvä miksu! Perjantai on jo menny ni tuli vähän hassu fiilis ku luin et Miksu oli kysyny sitä mutta eihän se niinpaljoo ajanulusta tiiä! ;)

  VastaaPoista
 5. Ihan tuli tippa silmään siitä ilosta että Miksu vihdoinkin pääsi hegityskoneesta ja juttelee jo jonkin verran. Matikankoe, niinpä! Elämä jatkuu ja matikankokeitakin tulee vielä ihan riittämiin. Hyvä Miksu! Ihana, positiivinen, elämänmyönteinen ja niin monilahjakkainen tyttö! Sabbelta hirveesti terveisiä.

  VastaaPoista
 6. Voi ihana Mikaela! <3 Lasten asenteesta tulisi aikuistenkin joskus ottaa mallia... Ja varsinkin iloita silloin kun ilon aiheita on! Sitä mahtuu tähän maailmaan :) Upeaa, että toipuminen edistyy, ja varmaan tahti vaan kiihtyy kun Mikaela itse pääsee kuntoutumaan! Ja taas lähetetään teille paljon voimia, olette tärkeitä!!

  VastaaPoista
 7. Sain vasta tänään blogin osoitteen, joten nyt vasta pääsen tänne kirjoittamaan. Tsemppiä ja pikaista paranemista Miksulle!! Tsemppiä samoin Miksun perheellekin!!

  Paljon terveisiä Nekolta/Melinalta Miksulle.

  VastaaPoista
 8. Hyvä Miksu!!!!

  Mukavaa,että paranet.<3 <3

  VastaaPoista
 9. Hirveä ikävä Miksu.♥ Olet mulle tosi tärkee.
  Tsemppiä ja haleja! Kaikki menee hyvin. :)
  HALIT JA TERVEISET MIKAELLE!

  T:Vilma (rinnakkaisluokkalainen)

  VastaaPoista
 10. Helpotus kuulla! Voi huh, miten monta leikkausta, mutta onneksi on huippukirurgit leikkaamassa. Kurjaa olla täällä niin kaukana, mutta suunnitellaan pikavierailua kesäkuussa. Halit M

  VastaaPoista
 11. Tsemppii mixu! Paljon haleja ja terveisiä sulle miksu!
  T: Jenny

  VastaaPoista