maanantai 14. helmikuuta 2011

14.2. päiväkatsaus

Käytiin aamulla Miksua kattomassa kasin jälkeen. Oli hereillä, mutta selkeästi väsynyt eilisestä. Oli kuitenkin tosi ilahtunut, kun tultiin ja jaksoi meille hymyilläkin ja näyttää peukkua. Mahdollisesti huomenna saadaan hengityskone pois, joka helpottaa varmasti merkittävästi Miksun oloa. Saa alkaa taas puhua, mikä on tosi tärkeää.
Tämä päivä menee pääosin lepäillessä ja voimia keräillessä. Jalan umpeen ompeleminen, joka oli tarkoitus tehdä eilen, siirrettiin huomiselle osin johtuen eilisen leikkauksen pitkästä kestosta.
Käymme katsomassa Miksua nyt kahden aikaan ja sitten varmasti illalla vielä.

Kiitos vielä kaikille kannustavista viesteistä. Olemme terveiset vieneet perille ja Miksu on ollut niistä tosi ilahtunut. Ne taatusti lisäävät hyvää oloa ja antavat voimia.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla, että Miksu jaksaa hymyillä ja olla reippaalla mielellä, joskin Miksu on reipas! Paljon positiivista mieltä, auringonpaistetta ja HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ Miksulle ja teille kaikille,
  t. Karakayat

  VastaaPoista
 2. Lämpimiä Ystävänpäivä-halauksia iso kontillinen täältä Pohjois-Karjalasta koko perheelle sekä Sakulta että minulta!
  t. Jutta

  VastaaPoista
 3. On kyllä mukava kuulla että Miksu pystyy puhumaan pian ja on paremaan päin! No, eipäs muutakuin pikaista paranemista Miksulle ja Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Voimia jaksamista tsemppiä paranemista terveisiä Miksu ja te kaikki.
  Jokke Sari Roosa Oliver

  VastaaPoista