keskiviikko 23. helmikuuta 2011

22.2. ilta

Tänään Miksu pääsi osastolle K8. Aluksi Miksu joutuu ainakin pari päivää olemaan tehovalvontahuoneessa, mutta ehkä jo viikon lopulla pääsee "omaan" huoneeseen. Nyt toimii jo oma tietokone, ja GoSu oli ainakin kovassa käytössä jo iltapäivällä. Oli innoissaan miltei 200 viestistä, joiden sisällössä oli paljon haleja, lahjoja ja paranemistoivotuksia. Miksu jaksoi tosi kauan lukea niitä ja lähetellä muutaman viestin itsekin.
Laitamme lähipäivinä Miksun koneeseen myös valtuutuksen kirjoittaa tänne, joten pääsee sitten itsekin laittamaan kuulumisia myös tähän blogiin.
Tunnelmat ovat siis todella hyvät nyt ja kuntoutuksessa päästään toden teolla eteenpäin.
Miksua pääsee siis moikkaamaan varmaankin loppuviikosta, mutta talon säännöt ovat, että maksimissaan kaksi kerrallaan ja klo 12-19 välisenä aikana. Ja flunssaisena tai muuten kipeänä ei sairaalaan tietenkään voi tulla, mutta uskomme, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus päästä tervehtimään, koska sairaalaviikkoja tulee kuitenkin arviolta olemaan ainakin kaksi. Mutta aika näyttää miten Miksu sitten jaksaa kuntoutua. Ainakin osastolla on juuri näihin vammoihin perehtyneitä ja osaavia hoitajia, jotka tekevät parhaansa potilaiden eteen.

8 kommenttia:

 1. Jee!!!
  Hyvä Miksu. Kivaa kuulla, että sinä paranet niin nopeasti! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kuultavaa <3 Mukavaa aurinkoista päivää teille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Upeeta!!! Hyvä Miksu, olet tosi ässä! Nyt vaan lepäilet ja keräät voimia! Iso HALI ja aurinkoisia terkkuja, nähdään pian! Terkut Jassulta, Melikeltä ja Muratilta!

  VastaaPoista
 4. terkut Miksu meiltä koko Jääkärinkadun poppoolta.
  My odottaa erityisen kovasti että pääsee tapaamaan ja seurustelemaan :)

  Ihanaa että paraneminen edistyy noin hienosti.
  Pusu ja hali meiltä kaikilta ja Maunolta iso nuolaisu nenään!

  Minna, Mage, My, Mio ja Mauno the Kuono

  VastaaPoista
 5. Jee! Miksi ihanaa kun paranet! Tullaan kattoo heti ku loma loppuu ja rupean sulle lahjoi ja pirteää, jos vaan kerrot mikä lakiin lemppari!?

  VastaaPoista
 6. Tuli kirjoitusvirhe, ei rupean vaa tuon

  VastaaPoista
 7. Mikä Miksun goSu malli on? =)

  VastaaPoista
 8. Mikä on miksun gosu mallin nimi?

  VastaaPoista